Τρόπος και κόστος αποστολής

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ή έξοδα αντικαταβολής εφόσον είναι άνω των 60€. Για παραγγελίες έως και 60€ τα έξοδα αποστολής είναι 5€.

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρία μας σε εταιρεία μεταφορών ή ταχυμεταφορών ανάλογα με το βάρος τους από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών ELTA COURIER και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Λ.Μαραθώνος & Μπακογεωργίου ΤΚ 190 05 Νέα Μάκρη. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή και ώρες καταστημάτων, να παραλάβετε το δέμα σας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν τον πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της.

Παράδοση σε συγκεκριμένο σημείο και ώρα

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και υπό προυποθέσεις μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε συγκεκριμένο σημείο και ώρα.